Previous Next
Τα προϊόντα μας

Τα Προϊόντα μας:


 


Τέντες:
Ένας από τους κύριους τομείς ενασχόλησής της εταιρείας " Τέντες Μαργαρίτης" είναι οι τέντες. Σήμερα με την ραγδαία ανάπτυξη του τομέα, βρίσκονται σε πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων, μεγεθών, μορφών. Πλέον οι τέντες δεν χρησιμοποιούνται μόνο για να προστατέψουν περιουσίες και ανθρώπους από τα καιρικά φαινόμενα, αλλά και για αισθητικούς λόγους.


Πέργκολες:
Κατασκευάζει πέργκολες που να χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική  αλλά και από την αντοχή τους στον χρόνο και τις φθορές που προκαλούνται από τα καιρικά φαινόμενα.

Οι πέργκολες της εταιρείας μας, κατασκευάζονται και λαμβάνουν το ακριβές επιθυμητό μέγεθος, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου που διαθέτετε.Αυτοματισμοί τεντών:
Για να γίνονται όλα τόσο εύκολα και γρήγορα, όσο το πάτημα ενός κουμπιού...
...τοποθετείστε τους μηχανισμούς και αυτοματισμούς της εταιρείας μας για περισότερη άνεση, ασφάλεια και προστασία.
Δώστε κίνηση στην τέντα σας!


Συστήματα Σκίασης:
Η "Τέντες Μαργαρίτης" καλύπτει όλες τις επιλογές γύρω από τη σκίαση.
Επιλέξτε μεταξύ άλλων τέντες σύγχρονες, τελευταίας τεχνολογίας, με αυτόματο μηχανισμό ώστε να ανοιγοκλείνουν με το πάτημα ενός κουμπιού. Σε περίπτωση που ο χώρος σας διαθέτει μεγάλα ανοίγματα όπως βεράντες, κήπο ή αυλή, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί την κατασκευή που θα σας καλύπτει καλύτερα.


Τεντόπανα:
Δώστε άλλον αέρα στις τέντες σας με μοντέρνα τεντόπανα από την εταιρεία μας. Με εφαρμογή σε μπαλκόνια, βεράντες και κήπους με πέργκολες, κασετίνες, ομπρέλες και καποτίνες (εξωτερική σκίαση), αλλά και σε εσωτερικούς χώρους με στόρια, ρόλερ και ρολοκουρτίνες (εσωτερική σκίαση), ανανεώνουμε ευχάριστα τους χώρους σας.
Μουσαμάδες:
Η χρήση των μουσαμάδων μπορεί να γίνει για την προστασία αντικειμένων, εμπορευμάτων, μηχανημάτων και οχημάτων από τις καιρικές συνθήκες (βροχή, υγρασία, ήλιο). Επίσης χρησιμοποιούνται για την προφύλαξη των ζώων, καθώς και για πισίνες, πέργκολες, την προστασία υπαίθριων πάγκων σε λαϊκές αγορές και πανηγύρια. Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μας και ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.


Ζελατίνες:

Δώστε άλλον αέρα στις τέντες σας με μοντέρνα τεντόπανα από την εταιρεία μας. Με εφαρμογή σε μπαλκόνια, βεράντες και κήπους με πέργκολες, κασετίνες, ομπρέλες και καποτίνες (εξωτερική σκίαση), αλλά και σε εσωτερικούς χώρους με στόρια, ρόλερ και ρολοκουρτίνες (εσωτερική σκίαση), ανανεώνουμε ευχάριστα τους χώρους σας.Ψηφιακές Εκτυπώσεις:
Όταν η τέντα χρησιμοποιείται για την σκίαση επαγγελματικού χώρου, υπάρχει η πιθανότητα την βιτρίνα της επιχείρηση. Τώρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την κατάσταση και να δώσετε στην τέντα σας την μορφή που εσείς θέλετε διαφημίζοντας της επιχείρησή σας μέσα από τις Ψηφιακές Εκτυπώσεις που σας προσφέρουμε από την εταιρεία μας.


Τέντες - Καποτίνες - Κασετίνες:

Oι καποτίνες είναι η καλύτερη λύση για την κάλυψη παραθύρων, βιτρινών και εισόδων από τον ήλιο ή το νερό της βροχής. Προσδίδει αισθητική και διακριτικότητα ενώ με τις Κασετίνες έχετε την δυνατότητα να κλείσετε ερμειτικά το χώρο σας και να τον απομονώσετε από τα καιρικά φαινόμενα. Προσαρμόζονται σε όλα τα συστήματα σκίασης σε εξωτερικούς χώρους ,επαγγελματικούς ή οικιακούς.Ρολά:
Προστατεύστε τον επαγγελματικό σας χώρο με ρολά από την εταιρεία μας. Λειτουργούν με αυτόματο μηχανισμό (και τηλεχειρισμό) απαλλάσοντάς σας από τις κουραστικές μανιβέλες και ιμάντες. Εσείς διαλέξτε το σχέδιο και τα υπόλοιπα αφήστε τα σ' εμάς.


Στόρια:

Τα στόρια προσδίδουν μια πιο ευχάριστη και ζεστή όψη στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Χωρίς καμιά κούραση, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού τα στόρια μπορούν να κινηθούν προς τα επάνω και προς τα κάτω πολύ εύκολα. Η φωτεινότητα του εσωτερικού του σπιτιού σας μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με ευκολία και ακρίβεια προσαρμόζοντας τις περσίδες στη θέση που εσείς θα επιλέξετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κουράζεστε, το τηλεχειριστήριο κινεί τα στόρια για σας.Ρολοκουρτίνες:
Οι επιλογή της ρολοκουρτίνας μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και με στυλ, με τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας. Διατίθενται σε πολλά χρώματα και ιδανικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε χώρο μοντέρνο ή κλασικό. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε υφάσματα μερικώς ή πλήρως αδιαπέραστα από το φως ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε, ενώ μπορεί να είναι χειροκίνητα ή ηλεκτρικά.


Ομπρέλες:

Οι ομπρέλες αποτελούν την πιο συμφέρουσα λύση για τους εξωτερικούς επαγγελματικούς αλλά και οικιακούς χώρους. Είναι η ιδανική λύση για την τοποθέτησή τους σε μονοκατοικίες, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον ασφαλείας που αποτρέπει τις ακτίνες του ηλίου, καθιστώντας την αυλή σας ιδανικό μέρος ανάπαυλας και ξεκούρασης ενώ παράλληλα εκτός από αποδοτική σκίαση, είναι ανθεκτικες στη φθορά του χρόνου.Ειδικές Κατασκευές:
Πέρα από τις συνήθεις κατασκευαστικές εργασίες της εταιρείας μας για την τοποθέτηση τεντών και άλλων προηγμένων συστημάτων σκίασης, αναλαμβάνουμε και ειδικές κατασκευές. Κάθε χώρος έχει τις ιδιαιτερότητές του και για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες σκίασής του, πρέπει να ληφθούν οι απαραίτητες ακριβείς μετρήσεις για να περάσουμε στο έργο της κατασκευής.
Το καταρτισμένο προσωπικό της "Tent-Mar" προσφέρει την καλύτερη λύση για το χώρο σας έπειτα από συνενόηση μαζί σας.


Στέγαστρα Αυτοκινήτων:

Εκτός της δικής σας προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα, αναλαμβάνουμε και τη κάλυψη του αυτοκινήτου σας ή του χώρου στάθμευσης. Μελετάμε και κατασκευάζουμε Στέγαστρα Αυτοκινήτων με γνώση και συνέπεια καλύπτοντας σας ακόμα μια βασική ανάγκη για σκίαση.

 

 

Απευθυνθείτε σ'εμάς για ό,τι αφορά σε:

συστηματα σκιασης γαλατσι, μαρουσι, νεα ιωνια, καλογρεζα, περισσος
τεντες γαλατσι, μαρουσι, νεα ιωνια, καλογρεζα, περισσος
τεντοπανα γαλατσι, μαρουσι, νεα ιωνια, καλογρεζα, περισσος
μουσαμαδες φορτηγων γαλατσι, μαρουσι, νεα ιωνια, καλογρεζα, περισσος 
αιθρια γαλατσι, μαρουσι, νεα ιωνια, καλογρεζα, περισσος
επισκευες τεντων γαλατσι, μαρουσι, νεα ιωνια, καλογρεζα, περισσος
πλυσιμο τεντων γαλατσι, μαρουσι, νεα ιωνια, καλογρεζα, περισσος
ειδικες κατασκευες τεντων γαλατσι, μαρουσι, νεα ιωνια, καλογρεζα, περισσος
περγκολες γαλατσι, μαρουσι, νεα ιωνια, καλογρεζα, περισσος

ΜΕΛΕΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:
2102930419 - 6932340333